Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@05:37:49 GMT

جولان شکارچی خارجی در قرق‌های اختصاصی یزد +فیلم

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۰۷۴۱

جولان شکارچی خارجی در قرق‌های اختصاصی یزد +فیلم

‍‍‍‍‍‍

علاوه بر مخالفان شکار، بسیاری از شکارچیان ایرانی هم بر این باورند که شکار اتباع خارجی، با القای حس تبعیض به شکارچیان بومی به افزایش تخلفات شکار می‌انجامد.

به گزارش مشرق، آصف ایلیاسف، شکارچی اهل جمهوری آذربایجان که با یک شرکت بین‌المللی برگزارکننده تورهای شکار، همکاری می‌کند و طی ۱۰ سال گذشته با همکاری اسرافیل شفیع‌زاده، مدیرعامل شرکت گردشگری یاسمین پارسه، تورهای شکار بسیاری را برای شکارچیان خارجی در ایران ترتیب داده اخیرا فیلمی از شکار یکی از مشتریانش در قرق‌های خصوصی استان یزد منتنشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تور شکار که فیلم آن را در ادامه مشاهده می‌کنید، سرگئی مازورکویچ، شکارچی روس، که همراه به‌روزترین تجهیزات شکار وارد استان یزد شده با راهنمایی قرق‌بانان، ابتدا یک قوچ و سپس یک کل که هر دو حدودا هفت سال سن دارند و جوان به حساب می‌آیند را شکار کرده است. این در حالی است که سازمان حفاظت محیط زیست بارها اعلام کرده، که شکار چهارپایان زیر ۹ سال تخلف است و قرق‌بانان و محیط‌بانان باید از شکار جانوران زیر ۹ سال جلوگیری کنند.

دانلود

گفتنی است ایلیاسف چندی پیش در واکنش به انتقادات ایرانیان نسبت به شکار، در یکی از سفرهایش به استان یزد در حالی که لاشه قوچ شکارشده توسط مشتریانش را در برابر دوربین نگه داشته بود خطاب به ایرانیان گفت: عاقل باشید و قدر آنچه را که برای مردم ایران انجام می‌دهیم، بدانید!

طبق آخرین اطلاعات ارائه شده توسط شرکت‌های برگزارکننده شکار، نرخ مجوز شکار قوچ و کل برای اتباع خارجی در قرق‌های اختصاصی ایران حدودا ۲۵ هزار و ۱۱ هزار یورو است که از این مبلغ، بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو به خزانه دولت واریز شده و مابقی یعنی حدود ۳۵ هزار یورو بین قرق‌دار و شرکت ایرانی برگزارکننده شکار تقسیم می‌شود؛ بی‌آنکه جوامع محلی کمترین سهمی از آن داشته باشند.

شکار اتباع خارجی در ایران طی سال‌های اخیر نه تنها از جانب مخالفان شکار بلکه حتی از سوی بسیاری از شکارچیان ایرانی با انتقادات گسترده‌ای مواجه شده است. افزایش تخلفات شکار، مهم‌ترین دلیل این مخالفت‌هاست. منتقدان بر این باورند که حضور شکارچیان خارجی که با گران‌قیمت‌ترین سلاح‌ها و تجهیزات شکار وارد زیستگاه‌های حیات وحش‌ می‌شوند با القای حس تبعیض به شکارچیان محلی، انگیزه تخلفات را در میانشان افزایش می‌دهد که حاصل آن علاوه بر خسارت به حیات وحش، افزایش درگیری‌های ناگوار میان شکارچیان محلی با محیط‌بانان است.

قرق‌های خصوصی، اراضی ملی کشورمان هستند که مدیریت آن‌ها با وساطت سازمان حفاظت محیط زیست از سوی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به متقاضیان که عموما شکارچیان هستند سپرده می‌شود. این افراد که اصطلاحا قرق‌دار نامیده می‌شوند با استفاده از درآمد قابل توجهی که از فروش مجوز شکار عایدشان می‌شود، در این اراضی، آبشخور ایجاد کرده و علوفه دستی پخش می‌کنند. در نتیجه، وحوش از زیستگاه‌های اطراف به سوی این دام بزرگ جذب شده و در نهایت در برابر گلوله شکارچیان که عموما اتباع خارجی هستند قرار می‌گیرند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شکارفروشی حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست ایران اتباع خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، امیرجمشیدی گفت: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش۱۵۵میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

وی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

جمشیدی بیان داشت: امارات حدودا ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالا‌های وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشور‌ها است.

وی افزود: واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

جمشیدی با اشاره به واردات کالا‌های اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی‌ها وروغن‌های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • افزایش خارجی‌های پرسپولیس مقابل سپاهان/ترکیب احتمالی سرخپوشان
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • بازیگران سریال تورم
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • ثبت تصاویری خاص از شکار و شکارچی!
  • گفتگوی اختصاصی وحید سلیمانی با اسطوره فوتسال ایران محمدرضا حیدریان درخصوص تیم ملی فوتسال
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • اول سلام بعد تاج‌گذاری در کاخ اختصاصی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند